Featured Content Gallery | WordPress Plugin | iePlexus

Images not displaying but box is there...

Downloading, installing, upgrading, and configuring the FCG plugin

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Mon Jan 23, 2012 8:06 am

editorkate, there is nivoslider on your site, which is working fine, where is the fcg to look at
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Re: Images not displaying but box is there...

Thank you for using the Featured Content Gallery Forum
 

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy editorkate on Mon Jan 23, 2012 8:26 am

I had removed the FCG for the functioning nivo slider, because the FCG wasn't working and I wasn't sure when I would get a response. I just put the FCG back up, sorry for the confusion. Please let me know what the issue is if you can. Thanks!
editorkate
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 20, 2012 2:34 pm

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Tue Jan 24, 2012 8:16 am

did you provide articleimg custom fields for each post in gallery. If yes, try to put your gallery call in this format:


Code: Select all
<?php
global $post; include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/featured-content-gallery/gallery.php');
?>
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy editorkate on Tue Jan 24, 2012 8:39 am

It worked, thanks!!!
editorkate
 
Posts: 3
Joined: Fri Jan 20, 2012 2:34 pm

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Tue Jan 24, 2012 9:14 am

yw
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy NigelMagson on Mon Feb 06, 2012 9:18 am

Hello, I'm having similar issues to users above.

Have tried a number of "fixes" but not sure what else to do to get FCG working.

URL is http://marketingdataconsulting.co.uk/wp/

Have deactivated all plugin (except fcg). Inserted code in index.php.
(Previously edited the edegree css file to allow code to be updated).
Have set up custom fields in pages to pick up articleimg, featuredtxt as per your video

Really appreciate any help you can give.This is my third day now trying to get it to work.
NigelMagson
 
Posts: 1
Joined: Mon Feb 06, 2012 9:07 am

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Mon Feb 06, 2012 9:26 am

give me screenshot of you fcg options settings
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy cobweb on Sat Feb 18, 2012 2:37 am

me too...please help...thanks in advance...heres the link

http://blackpearlsecurityagency.com/
cobweb
 
Posts: 1
Joined: Sat Feb 18, 2012 2:34 am

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Tue Feb 21, 2012 9:40 am

try to turn off other plugins, for example, nextgen
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy HenryGale on Wed Mar 07, 2012 10:23 am

I'm getting just a white box where the slideshow should appear.

I've determined that it's a conflict with my theme, it works fine with the Twenty Eleven theme. But, switching themes isn't an option, unfortunately.

The theme doesn't have any files at all in its JS folder, which I thought originally would be the conflict..

Any ideas?

myperfectlypaper.com/blog

Thanks!
HG
HenryGale
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 07, 2012 10:20 am

PreviousNext

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron