Featured Content Gallery | WordPress Plugin | iePlexus

Images not displaying but box is there...

Downloading, installing, upgrading, and configuring the FCG plugin

Images not displaying but box is there...

PostBy Julia on Sun Jan 24, 2010 7:32 pm

I'm basically picking this page up in the mid-editing process. I have the articleimg thing in there with a link to the images, I have 3 selected and set up. But the images do not show up. I'm assuming I have that code in because the box is there, is that right? Can anyone tell me what my next step is?

http://visitchristcommunityconcord.com/
Julia
 
Posts: 1
Joined: Sun Jan 24, 2010 7:26 pm

Re: Images not displaying but box is there...

Thank you for using the Featured Content Gallery Forum
 

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Mon Jan 25, 2010 9:13 am

looks like you fixed it
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy 24SevenPost on Thu Apr 01, 2010 2:06 am

Hi,

Could I know how you fix it? I am having the same issue here at [url=24sevenpost.com]24sevenpost.com[/url]

Thanks
Fire
24SevenPost
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 31, 2010 10:29 pm

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy ahlstrom on Sat Apr 03, 2010 11:15 am

i get have the same problem, came across this plugin when i installed the intrepidity theme by Top Blog Formula. But i cant get it to work.
Please help me..
the url for the site is http://test.gerryn.se/
ahlstrom
 
Posts: 1
Joined: Sat Apr 03, 2010 11:12 am

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Mon Apr 05, 2010 10:23 am

I need to see fcg plugin on the site to try to troubleshoot
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy weddingnouveau on Mon Apr 05, 2010 8:54 pm

Hi there,

Sorry to be redundant, but I too am having the same issue. (http://www.weddingnouveau.com)
There's an allotted black box displaying, as a moving bar in the space indicating that it's loading, but no images. I've configured two posts (using the ID), as well as "articleimg" and the url value, but still no go. I also deactivated all my other plugins to make sure it was a JQuery conflict.

Please help.
weddingnouveau
 
Posts: 6
Joined: Mon Apr 05, 2010 8:51 pm

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy weddingnouveau on Mon Apr 05, 2010 8:57 pm

...oh, here's the thing. Because I'm currently working on the site, my old blog format is what's public. I am able to view the new layout (along with the issues) in a theme preview mode. I hope you can still help.
weddingnouveau
 
Posts: 6
Joined: Mon Apr 05, 2010 8:51 pm

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Tue Apr 06, 2010 8:32 am

There's an allotted black box displaying, as a moving bar in the space indicating that it's loading, but no images.

where is that, I need to see your gallery to troubleshot
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy weddingnouveau on Wed Apr 07, 2010 9:03 am

here's what it's looking like:
Image
It's just a black space with moving bars in the center.
weddingnouveau
 
Posts: 6
Joined: Mon Apr 05, 2010 8:51 pm

Re: Images not displaying but box is there...

PostBy admin on Wed Apr 07, 2010 9:11 am

the image you gave me does not help,because it could be millions of reasons why the gallery does not work, I need url with that gallery in place to troubleshoot
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Next

Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron