Featured Content Gallery | WordPress Plugin | iePlexus

Just a blank box with a border

New releases, ideas for the future, and known issues

Just a blank box with a border

PostBy jjames on Fri Jan 28, 2011 8:02 pm

I've installed the FCC, used many different themes, it won't work with any of them. As you've suggested in other posts, I've tried the default theme, disabled all other plugins, etc, to no avail.

I'm trying to set it up in a localhost setup on a Windows XP machine, using Xampp, in an updated Firefox browser. I've got the latest WordPress and FCC installed.

I have FCC set up to display 'featured' content, and have three images created in posts exactly as per the instructions, marked for the 'featured' category. I have the call installed in the theme's index.php page.

All I get is a blank box with a border on the home page.

I like the examples you post of a successful install, and would really like to use it, but I don't know what else to do. Any ideas?

ERRORS as shown by Firebug:

invalid XML markup
http://localhost/wordpress/wp-content/p ... ery.js.php
Line 38

gallery is not defined
http://localhost/wordpress/wp-content/p ... sitions.js
Line 4

invalid XML markup
http://localhost/wordpress/wp-content/p ... ery.js.php
Line 38

gallery is not defined
http://localhost/wordpress/wp-content/p ... sitions.js
Line 4

gallery is not defined
http://localhost/wordpress/
Line 134
jjames
 
Posts: 1
Joined: Fri Jan 28, 2011 7:34 pm

Re: Just a blank box with a border

Thank you for using the Featured Content Gallery Forum
 

Re: Just a blank box with a border

PostBy admin on Mon Jan 31, 2011 8:51 am

I am sorry I can not troubleshoot without seeing the site
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Just a blank box with a border

PostBy vomacko on Thu Feb 03, 2011 9:16 am

I have the same problem on this site. http://www.cellisti.cz/ I was successfully using it for 1 year and suddenly (? after system or wp3 update) stop working. Thank for help.
vomacko
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 03, 2011 8:26 am

Re: Just a blank box with a border

PostBy admin on Thu Feb 03, 2011 10:03 am

Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Just a blank box with a border

PostBy designsbykiki on Sun Feb 06, 2011 8:26 am

I'm having a similar problem with the white box and black border. It was working and then I am not sure what I did to cause it to stop working.

www.designsbykiki.net/preview
Designs by Kiki
designsbykiki
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 06, 2011 8:25 am

Re: Just a blank box with a border

PostBy designsbykiki on Sun Feb 06, 2011 8:40 am

I'm having the same trouble of having a blank box. I had it working, and I'm not sure what I have done wrong to make it stop working.

www.designsbykiki.net/preview

Thanks in advance for your help!
Designs by Kiki
designsbykiki
 
Posts: 2
Joined: Sun Feb 06, 2011 8:25 am

Re: Just a blank box with a border

PostBy admin on Mon Feb 07, 2011 1:31 pm

try to remove buttons "buy tickets"
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA

Re: Just a blank box with a border

PostBy chrisbcuk on Tue Mar 01, 2011 6:54 am

Dare I say, "me too"...? :(

I'm trying to run FCG here on the front page of my site:
http://www.thecoventrywehavelost.co.uk/
[Running WordPress v3.1]


Again, I get the black box but no images. I've deactived other plugins, deleted other plugins, reinstalled other plugins, I've re-uploaded the images into the uploads folder, I've deleted the "bookmark" javascript, I've tried solutions from other sites, but nothing works.

FYI, I also have FCG running fine on this site:
www.leamingtonapartments.co.uk
[Interestingly, this site is running on WordPress 3.0.1 and has no other plugins at all]

I'm slowly going mad. Hope someone can help.

Thanks!
chrisbcuk
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 01, 2011 6:47 am

Re: Just a blank box with a border

PostBy admin on Tue Mar 01, 2011 11:12 am

it looks like the problem with the theme, conflict. try default theme to see it is true
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA


Return to Development, Improvement, and Conflicts

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron