Featured Content Gallery | WordPress Plugin | iePlexus

No box is showing - What do I do wrong?

Downloading, installing, upgrading, and configuring the FCG plugin

No box is showing - What do I do wrong?

PostBy erikmeijers on Wed Feb 22, 2012 9:19 am

Good afternoon,

I've installed and FCG today. It looks fine on other sites, but does not work on mine?
I've done exactly what is said in the video and posts. Made some pages and filled in all the info of the template.
Now i'm putting the :" include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/featured-content-gallery/gallery.php'); " on my side. I've placed it in the template page.php but nothing to see on the site: www.djvictorenrolf.com/2012

Can anyone help me?
What is wrong?

My page.php looks like this now:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<?php
/**
* The template for displaying all pages.
*
* This is the template that displays all pages by default.
* Please note that this is the WordPress construct of pages
* and that other 'pages' on your WordPress site will use a
* different template.
*
* @package WordPress
* @subpackage Twenty_Eleven
* @since Twenty Eleven 1.0
*/

get_header(); ?>

<?php include (ABSPATH . '/wp-content/plugins/featured-content-gallery/gallery.php'); ?>

<div id="primary">
<div id="content" role="main">

<?php while ( have_posts() ) : the_post(); ?>

<?php get_template_part( 'content', 'page' ); ?>

<?php comments_template( '', true ); ?>

<?php endwhile; // end of the loop. ?>

</div><!-- #content -->
</div><!-- #primary -->

<?php get_footer(); ?>
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please help.

Erik
erikmeijers
 
Posts: 1
Joined: Wed Feb 22, 2012 9:11 am

Re: No box is showing - What do I do wrong?

Thank you for using the Featured Content Gallery Forum
 

Re: No box is showing - What do I do wrong?

PostBy admin on Thu Feb 23, 2012 5:16 pm

looks like working now
Yelena Khamidullina
Web Applications Developer, iePlexus

1. Check settings to exclude fcg-YOU conflict
2. Try to turn off all your plugins at once to exclude fcg-other plugin conflict
3. Try default theme to exclude fcg-theme conflict
4. Post in this forum to involve me in your troubleshooting. URL is required
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 4855
Joined: Fri Jan 16, 2009 9:29 am
Location: Seattle, WA


Return to Getting Started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron